Katolická charismatická obnova
  

Hlavní menu:


Pozdrav z ICCRS na závěr roku

23.12.2008, autor: Oreste Pesare, kategorie: Charismatická obnova

Chvála Kristu!
Posíláme Vám pozdravy z nové kanceláře ICCRS v Římě. Toto nové místo ve vatikánském Palazzo San Calisto je opravdu požehnáním od Pána. Ačkoliv je nás v kanceláři méně, máme větší prostory a cítím, že když se nám dostalo takových nečekaných příležitostí, máme před sebou velký kus práce. Dovolte mi, abych se s Vámi podělil o některé nové příležitosti, které před námi jsou:

- ICCRS setkání „Láska v akci“ - zveme Vás laskavě k neobyčejné události v Kkottangnae v Jižní Korei v červnu 2009. Bude to charismatické setkání s velkým důrazem na charisma služby. Pozvání přišlo od bratří a sester z komunity v Kkottangnae, kteří vybudovali vesničku, kde se slouží chudým, nemocným a umírajícím. Tato akce by mohla vést k i k proměně Vašeho života, když se dáte druhým do služby. Uznáváme, že pro některé by byla cesta na místo drahá a proto jsme snížili cenu za stravu, ubytování i účastnický poplatek na pouhých 200 amerických dolarů za osm dní.
- ICCRS Institut pro formaci vedoucích – Zveme k třetímu běhu programu do Říma, v termínu 5.-26. září 2009. Jedná se o úspěšný a dobře zavedený program, který velmi obohatil mnohé charismatické vedoucí celého světa. Třítýdenní intenzivní program obsahuje teologickou formaci a charismatické vyučování, jakož i výlety po městě Římě.

Více se o našich aktivitách můžete dočíst na našem webu www.iccrs.org.

Chceme zde také vyjádřit vděčnost za požehnání právě uplynulého roku:

ICCRS a celá Obnova prožila radost z toho, že na místo předsedkyně Papežské rady pro laiky byla jmenována Michelle Moran. Byla také pozvána na biskupský synod, který se konal v říjnu 2008 v Římě. Vnímáme to jako další znamení toho, že Obnova má své místo v srdci katolické církve. Je to skutečný důvod k velké radosti a naději.

- V Římě se konalo Kolokvium o charismatech a charismatické obnově v katolické církvi, kterého se zúčastnil velký počet klíčových vedoucích z celého světa. Tato velká událost byla podpořena ICCRS, Catholic Fraternity i Papežskou radou pro laiky. Výstupy z Kolokvia budou publikovány během příštího roku.
- Vedle Kolokvia uspořádalo ICCRS první Školu pro vedoucí v Jižní Koreji, a ve spolupráci s Christian Healing Ministries a s podporou amerického národního služebného týmu také Druhou školu modlitby za uzdravení pro vedoucí, která se konala na Floridě.
ICCRS se také zapojila do aktivit na mnoha dalších místech, kde spolupracovala s charismatickými vedoucími.

Chceme se tedy spolu s Vámi radovat v Pánu pro všechno, co pro Obnovu již vykonal a dále koná. Doufáme, že podpoříte díla ICCRS svou modlitbou, spoluprací a případně i finančně.

Přejeme každému z Vás šťastné Vánoce a požehnaný nový rok!

Oreste Pesare,
ředitel


  
© 2001-2013 Katolická charismatická obnova. Použití textů je možné se svolením redakce. ISSN 1214-2638.
© Design, redakční systém: Webdesignum 2007 - 2018
Nejčastěji hledané výrazy: Charismatická obnova | Vnitřní uzdravení | Vojtěch Kodet | Tábor Jump